Menu

Verticale tuin greenwall living wall

Verticale tuin

Of het nu verticale tuin of greenwall heet, het zijn uitdrukkingen die staan voor een groene muur van planten. Wie veert er nu niet op van een prachtige groene planten muur!?

Mensen verbazen zich vaak hoe het kan dat planten verticaal op een muur groeien. Mensen worden geraakt door groen en dat is nu gelijk de meerwaarde van een groene muur; hij verbaasd, hij ontspant, hij zuivert de lucht en hij motiveert.

Wij installeren duurzame modulaire systemen, gemaakt van milieuvriendelijk en Eco-synthetisch materiaal, die in vele maten te verkrijgen is.

Afhankelijk van de afmetingen heb je geen stroom, water toe en afvoer nodig.

LivePicture

Met Luxury LivePicture heeft u een prachtig schilderij van planten aan de muur. Het systeem is zo ontworpen dat het geen stroom, water toe of afvoer nodig heeft. In de lijst zit een water reservoir gebouwd die de planten tot 6 weken van water kunnen voorzien. LivePicture is leverbaar in verschillende kleuren en afmetingen.

LivePanel

Een plantenwand voor binnen en buiten toepassingen. Luxury LivePanel is een modulair systeem wat werkt met verwisselbare plant cassettes. Elke rij bestaat uit een gootprofiel die dient als waterbuffer. Afhankelijk van de afmetingen heeft ook dit systeem geen stroom, water toe of afvoer nodig.

LiveDivider

Met Luxury LiveDivider creëert u een scheidingswand met aan weerszijden planten. Zo kunt u privacy in uw bedrijf toepassen daar waar het gewenst is. Niet alleen mooi maar ook nog eens heel functioneel, de planten zorgen voor een demping van geluiden zuiveren de lucht, en zorgen voor een goede luchtvochtigheid. Dit systeem heeft een geïntegreerd watersysteem en heeft geen pomp of elektriciteit nodig. Planten kunnen eenvoudig worden gewisseld met de speciale plant cassettes.

Duurzame kwaliteitsproducten

De keuze voor onze producten zijn nauwkeurig gekozen. Het zijn allen producten die zich kenmerken als duurzaam, kwalitatief en flexibel.

Wilt u een speciale lijst om uw greenwall?  wij kunnen vrijwel elke lijst realiseren, van aluminium tot hout, stofferen met leder of custom wrappen met een kleur of afbeelding naar keuze.

Van strak, rustig en zakelijk naar kleurig en extravert.

[supsystic-form id=11]

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!