Kantoorbeplanting

Pot en plant

Potten en planten zijn er in diverse formaten en uitvoeringen. Grote, hoge en/of langwerpige plantenbakken kunnen goed fungeren als groene scheidingswanden cq roomdividers. Urban Green Luxury heeft hierin een ruim assortiment. Er is altijd een plant en pot combinatie die passend is in het gewenste interieur of de eigen huisstijl.

Pot

Het gebruik van een plant en pot combinatie is de meest eenvoudige manier om je binnenruimte te vergroenen en zorgt direct voor meer sfeer. Daarnaast verbeteren planten het binnenklimaat en leidt het tot minder stress.

Veel vormen en maten

Diverse materialen en kleuren

Sfeerverhogend

Stressverlagend

Circulaire mogelijkheden

Soorten potten

Plantenpotten of plantenbakken zijn er in vele variaties en uitvoeringen. Van laag tot hoog, van vierkant tot rond en van glanzend tot mat. 

Materiaal

De plantenpotten en plantenbakken zijn beschikbaar in aardewerk, kunststof, natuurlijke materialen, composiet en metaal. Heb je een voorkeur voor plantenpotten van gerecycled materiaal of in een eigen favoriete Ral- kleur? Ook hierin zijn er voldoende mogelijkheden om te zorgen voor de juiste potkeuze.

Planten

Planten zorgen voor een sfeervol en levendig interieur en staan door de luchtzuiverende werking garant voor een gezonde leefomgeving. Urban Green Luxury biedt een uitgebreid plantenassortiment aan. Van tropische palmen tot ruige cactussen, en van hangplanten tot kantoor- en kamerplanten. De keuze voor de juiste planten is afhankelijk van de gewenste grootte en de beschikbare hoeveelheid licht.

Groot aanbod planten

Rechtstreeks van de kweker

Advies op maat

Voor elk budget

Ontdek onze Pot & Plant mogelijkheden:

Hydrocultuur planten

Inspiratie Interieurbeplanting

Benieuwd naar wat we al vergroend hebben op kantoren?

Inspiratie