Plantenvoeding

Een plant heeft een aantal basiselementen nodig om te overleven namelijk water, licht en CO2. Om een plant lang goed te houden en deze te laten stralen heeft een plant ook allerlei mineralen nodig. Deze mineralen bevinden zich in de grond en worden opgenomen door de wortels. Die mineralen ondersteunen de groei van de plant en hebben verschillende doelen zoals de ontwikkeling van bloemen, de stevigheid van de stam of een frisse groene kleur van de bladeren. 


In plantenvoeding zijn de drie belangrijkste elementen ; stikstof (N), fosfor (P) en kalium (K), soms aangevuld met ondersteunende elementen zoals magnesium en calcium. Buitenshuis wordt de bodem continue aangevuld met nieuwe voeding. Binnenshuis is dat helaas niet het geval waardoor het gebruik van plantenvoeding noodzakelijk is om je plant de juiste hoeveelheid voedingsstoffen te kunnen geven. Wij benutten de plantenvoeding van de firma CANNA, specialist op het gebied van voedingsstoffen voor de groei en bloei.

Juiste hoeveelheid voedingsstoffen
Eenvoudig in gebruik
Stralende planten
Onderhoudscontracten met Canna plantenvoeding 

Ontdek onze Plantenvoeding

Canna Greenwall Special

Canna Kruiden Special

Shop 

Onderhoud Planten

Naast het reguliere onderhoud van snoeien, het verwijderen van plantmateriaal, het bestrijden van schadelijke insecten en het geven van de correcte hoeveelheid water, is het van essentieel belang om gebruik te maken van de juiste plantenvoeding om uw planten te laten stralen. Wilt u zorgeloos genieten van mooie planten op kantoor. Ontdek onze mogelijkheden.

Onderhoud