Verticale tuin

Urban Green Luxury is de specialist in verticale tuinen. Door verticaal te tuinieren voeg je veel groen toe aan je woon- of werkruimte, zonder al te veel vloeroppervlak te verliezen. Daarnaast zorgt een verticale tuin voor een gezond en sfeervol binnenklimaat. Een groenwand maakt gegarandeerd een overweldigende indruk; een echte eye catcher! We komen graag bij je langs om een passende oplossing voor je groenproject te realiseren. 

Minder stress en ziekteverzuim
Hogere productiviteit en creativiteit
Geluiddempend
Zuivert de lucht
Sfeervol

Onderhoud en irrigatie

Om ervoor te zorgen dat je groene wand gezond en mooi groen blijft, bieden wij ook onderhoudsservice aan. Op deze manier blijft de plantenwand in een topconditie en geniet je ook in de toekomst van je groene wand. De frequentie van onderhoud is afhankelijk van het systeem en de afmeting. We zorgen er niet alleen voor dat de planten genoeg water krijgen, we snoeien ook bladeren, vervangen planten indien nodig en geven de planten juiste dosis van onze speciaal ontwikkelde greenwall voeding.

Onderhoud 

Plantverlichting

Het is belangrijk voor een plant om (dag)licht te krijgen. Zo krijgen ze de kans om te groeien en te stralen. De hoeveelheid licht kan verschillen per plant. Wilt u planten op een bepaalde plek dan houden we altijd rekening met de juiste planten en/of stellen we voor om gebruik te maken van extra verlichting die speciaal is ontwikkeld om het daglicht na te bootsen. Zo weet u zeker dat de planten voldoende daglicht krijgen.


Naar de shop


Ontdek meer verticale groen mogelijkheden